Šok v království! Po Meghan prchá i Kate | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Šok v království! Po Meghan prchá i Kate

Princ William, Kate, jejich děti Louis, Charlotte a George s rodinným přítelem Davidem Attenboroughem
Princ William, Kate, jejich děti Louis, Charlotte a George s rodinným přítelem Davidem Attenboroughem (Instagram Kensington Palace)

V království není chvíli klid! Teď se řeší úprk vévody a vévodkyně z Londýna. Důvodem, který Kate (40) a Williama (40) k rozhodnutí vede, mají být podle všeho děti!

 

Opuštění Kensingtonského paláce je na spadnutí. Podle zdroje z blízkého okolí páru zde malí princové, George a Louis a princezna Charlotte, nemají čas a prostor na to prožít poklidné dětství. „Skutečnost je taková, že jsou docela omezeni tím, co mohou v Londýně dělat. Děti nemohou jít do parku zakopat si třeba s kamarády,“ uvedl jeden z přátel Williama a Kate portálu The Times.

Stěhování z paláce by mělo proběhnout už v létě. Podle portálu Mirror ale budou vévodové blízko, a to jak královně, tak nastupujímu princi Charlesovi (73). Plánují se totiž přemístit na panství Windsor. 

Svatba prince Williama a Kate Middleton



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.