Tajná oslava Jana Vlasáka: PŘEKVAPILI HO V PYŽAMU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Tajná oslava Jana Vlasáka: PŘEKVAPILI HO V PYŽAMU!

Jan Vlasák oslavil 80 v divadle
Jan Vlasák oslavil 80 v divadle  (Archiv INDIGO company)

Jaké příhodnější místo mohli přátelé Jana Vlasákova (80) vybrat pro tajnou oslavu jeho životního jubilea než divadelní jeviště! S hercem si přišla připít celá řada hereckých kolegů a došlo i na velké překvapení pro oslavence.

Známý herec a dabér Jan Vlasák oslavil osmdesátku na jevišti Divadla pod Palmovkou po představení Otec, ve kterém exceluje jako muž trpící Alzheimerovou chorobou. Děkovačka na konci představení plynule přešla ve standing ovation, když se na jevišti náhle objevili Vlasákovi kolegové s blahopřáním! „Absolutně jsem to nečekal, překvapilo mě to a zaskočilo,“ přiznal Vlasák Aha!

Osmdesátiny Marty Kubišové: O bratrovi, prvních láskách i začátcích

Video se připravuje ...

Tajný recept na dlouhověkost Jan nemá. „Myslím, že to má člověk daný ve hvězdách. Já se snažím jíst tak, jak se má, každý den cvičit, chodit se psem. A úžasná věc pro mě je být mezi děckama. Být s třicátníkama je fantastický, humor pomáhá na vše,“ poradil zkušený bard. Kromě Petra Štěpánka (74), Dany Batulkové (64) nebo Taťjany Medvecké (69) dorazila na oslavu i herečka Zlata Adamovská (63). Ta se s Janem Vlasákem potkává na televizních obrazovkách již od 80. let. „Honza je velký profesionál a má velkou hereckou pokoru, což se dneska málo vidí,“ řekla herečka.

Karel Vágner na 60 Heidi Janků: Veřejné vyznání!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.