Domů     Technika
Papírové fotky kdykoliv, do 41 sekund, v kvalitě jako z fotolaboratoře

komerční sdělení

Není nad papírovou fotku! Snímky z dovolené, momentky nebo i pozvánky na narozeninovou oslavu, to všechno zvládne tiskárna od Canonu – stylová malá fototiskárna Canon SELPHY CP1500 s jednoduchým ovládáním a kvalitou tisku na úrovni fotolaboratoře. .

Přitom nikam nemusíte, fotky k tisku pošlete třeba z chytrého telefonu a fotografii o velikosti pohlednice držíte v ruce už za 41 sekund.

Tato fototiskárna se přizpůsobí rodinnému životu: prostřednictvím aplikace pro chytré telefony SELPHY Photo Layout 3.0 (podporovaná v iOS, iPadOS a Android) lze z fotografií vytvořit koláže nebo pozvánky.

Umí tisknout i drobné samolepky do scrapbooků anebo jednoduše tisknout momentky z každodenního života a rodinných dovolených, aniž by bylo nutné spěchat k nejbližšímu minilabu.

V aplikaci lze snímky dále upravovat – přidávat text, rámečky a vzorovaný filtr, například sněhové vločky na vánoční přání nebo malé otisky tlapek přes snímek domácího mazlíčka. K jednotlivým snímkům lze přidat QR kód, a propagovat tak portfolio, webové stránky nebo sdílet celé fotoalbum.

Aplikace má nyní přístup i ke snímkům z fotoaparátu nebo chytrého telefonu nahraným na sociální média nebo jinam do cloudu.

K tiskárně SELPHY CP1500 lze v jednom okamžiku připojit neomezený počet chytrých telefonů, pro spárování stačí naskenovat QR kód z aplikace SELPHY Photo Layout. Anebo můžete do tiskárny vložit SD kartu nebo USB flash disk.

To znamená, že je z tiskárny možné udělat součást programu na večírky a akce. A to i díky elegantnímu designu s velkým displejem LCD a velmi intuitivnímu ovládání zjednodušenou sadou tlačítek.

A to nemluvíme o rychlosti. Kompaktní fototiskárna s rychlou sublimační technologií vytvoří výtisky o velikosti pohlednice (tedy 10×15 cm) za pouhých 41 sekund. Na konci tisku je totiž nanesena speciální povrchová úprava, která chrání fotografii před vodou, nečistotami, vyblednutím barev a otisky prstů.

Je tedy možné si je ihned prohlížet a dotýkat se jich, aniž by hrozilo jejich poškození. Když fotky uložíte do alba, vydrží v pokojové teplotě a běžné vlhkosti až sto let.

Speciální fotopapír, od pohlednic přes čtvercové formáty až po mini samolepky pro štítkování, lze dokupovat v lepších fotoobchodech nebo e-shopech.

Canon SELPHY CP1500 pořídíte za 3.490 Kč a k dispozici je v růžové, bílé a černé barvě.

Související články
Na počátku dvacátého století představovaly vlaky nejrychlejší dopravní prostředek na delší vzdálenosti. Dnes je v našich očích nahradila letadla. V celé řadě zemí však stále platí, že pokud člověk chce zažít jízdu rychlostí, za kterou by ho na silnici policie okamžitě poslala do vězení, stačí usednout do vysokorychlostního vlaku. Ten se i podle svého jízdního […]
Žijeme v době plastové jako generace „plastic people“, v barevném, naleštěném a nerozbitném. Z kdysi zázračného produktu se stává veřejný nepřítel číslo jedna. Máme se ho ale bát? „Plasty nejsou zlo. Například v medicínských aplikacích, automobilovém nebo letecké průmyslu jsou nenahraditelné. Špatnou reklamu plastům dělají jednorázové výrobky a především to, jak s nimi nakládáme…“ říká ve 27. […]
Někteří lidé používají chatboty s umělou inteligencí k vytváření avatarů svých zesnulých blízkých. Pro někoho je to zdroj útěchy, ale jiné z toho tak trochu jímá hrůza… Doktorka Stephenie Lucas Oneyová nedávno oslavila pětasedmdesáté narozeniny. Její otec, bývalý policista a soudce, je už na věčnosti, ale ona s ním stále hovoří. Nikoli však jen v […]
Vinaři používají dvě metody k detekci toho, zda bylo jejich bílé víno kontaminováno nežádoucími mikroby, a to čichovou zkoušku a testování vzorků vína v Petriho misce. Nyní by se k nim mohla přidat ještě třetí, hi-tech metoda, a to testování vína pomocí elektronického jazyka. Elektronický jazyk se tomu lidskému vůbec nepodobá co do vzhledu, ale […]
Přesnější a rychlejší mapování znečištění vodních ploch i lepší ovládání pasivních hladinových plavidel tažených lodí byly hlavní cíle projektů kooperace robotických dronů vyvíjených Skupinou multirobotických systémů FEL ČVUT (MRS) a autonomně řízených lodí. Výsledky představili výzkumníci před pár dny u břehů vodní nádrže Orlík. Nad hladinu a okolní louky se vzneslo během soustřední v minulých dnech […]
reklama
Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama
Copyright © RF-Hobby.cz