Na společné fotce, kde je zpěvačka s maminkou a starší dcerou, by jen málokdo hádal, že jsou to tři generace žen. Ač jsou každá zcela jiná, jedno mají společné. Štíhlé nohy a vosí pas.

Bývalá „spajska“ Mel B přitom ještě před několika měsíci měla nějaké to kilo navíc. „Během covidu jsem docela hodně přibrala. Byla jsem doma, neustále jsem jedla a nevadilo mi to, protože jsem nechodila ven. Na začátku tohoto roku jsem se ale rozhodla, že chci zpátky své staré já,“ přiznala zpěvačka magazínu MailOnline.

Vrátila se tedy ke cvičení v posilovně, která pro ni jednu dobu byla jakýmsi útočištěm před násilnickým manželem Stephenem Belafontem. „Byla jsem deset let týraná v manželství. A když jsem chodila cvičit, byl to kromě práce jediný okamžik, kdy jsem mohla být mimo domov,“ přiznala.

Cvičení se vyplatilo, a zpěvačka tak oslavně nafotila několik snímků v plavkách a v rajcovním prádle. Pochlubila se tak vysekanými svaly na břiše a nohách, o kterých by si mohla nechat zdát i její dcera. Ve stejném černém či leopardím prádle vedle sebe vypadaly spíš jako sestry, než matka s dcerou.

Fotogalerie
35 fotografií