facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> IT Business - 17. 4. 2024 - Ing. Lukáš Grásgruber

Radim Klabal posílil tým ComSource

Radim KlabalČeská společnost ComSource, která se zaměřuje na kyberbez­pečnost, síťovou infrastrukturu a datovou analytiku, rozšířila svůj tým. Novým Delivery Directorem se stal Radim Klabal, jehož úkolem je zajistit kvalitu i efektivitu realizovaných projektů po technické i ekonomické stránce a řídit vývojové aktivity v rámci produktového portfolia.



Radim Klabal působí v IT již více než 20 let. Do ComSource přichází ze společnosti GC System, kde pracoval na pozici technického ředitele zodpovědného za rozvoj a implementaci technologií například v oblastech bezpečnosti, analýzy a vizualizace dat, umělé inteligence a vývoje aplikací. V ComSource se Radim Klabal bude podílet na strategickém rozvoji a modelech poskytování služeb zákazníkům a dále pomáhat optimalizovat procesy, které povedou ke zlepšení kvality dodávaných produktů.

„Jsme rádi, že se Radim Klabal stal součástí naší firmy. Jeho zkušenosti s vedením týmu i koncepty zákaznických řešení nám pomohou v dalším rozvoji a zlepšení interních procesů při realizaci dodávaných řešení. S nástupem Radima se nám otevírají také nové možnosti spolupráce v oblastech zákaznických řešení, kde jsme doposud žádné zkušenosti neměli,“ říká Jaroslav Cihelka, spolumajitel společnosti ComSource.

„ComSource nabízí spojení dynamické firmy a přátelského prostře­dí, která se nebojí inovativních řešení. S mým týmem se staráme o to, aby se z pouhých příležitostí staly reálné a úspěšné projekty. Pro mě zajímavá je také široká škála zákazníků i řešení, které ComSource svým klientům zprostředkuje,“ dodává Radim Klabal.

Radim Klabal (47) je absolventem Vysokého učení technického v Brně a v minulosti zastával několik manažerských pozic, má zkušenosti s řízením dodávání služeb koncovým zákazníkům a taktéž v oblasti presales. Měl na starosti návrhy a konzultace IT zákaznických řešení, přípravu nových produktů i řízení týmu specialistů, například ve společnostech Soitron, DataSpring, O2 Czech Republic nebo na Ministerstvu zemědělství.


 
  

- PR -

Jak si vedou české firmy v kybernetické bezpečnosti

Praktické zkušenosti z oblasti etického hackingu a penetračního testování


Komplexní zabezpečení pod­ni­ko­vé infrastruktury, počínaje výpočetními systémy přes úložná řešení, až po komunikační linky není jednoduchá záležitost. S větší či menší úspěšností se o to snaží každá organizace.

  

- PR -

Chytřejší sítě, bezpečnější firewally

Role AI ve firewallech a cloudové platformě Nebula od Zyxel Networks


V poslední době se neustále mlu­ví o umělé inteligenci a o tom, jak všechno změní. Ve spo­leč­nos­ti Zyxel Networks jsme toho názoru, že ačkoliv umělá inte­li­gen­ce bude nepochybně hrát stále větší roli, nepředstavuje vlastně úplnou novinku. Umě­lou inteligenci (AI) a strojové učení (ML) totiž naše platforma Nebula pro správu sítí v cloudu používá už nějakou dobu.