facebook LinkedIN LinkedIN - follow
Aktuality -> Podnikové aplikace a služby - 16. 4. 2024 - Ing. Lukáš Grásgruber

Audiopro přináší do ČR řešení Cabolo pro přepis hlasu na text v reálném čase

Společnost Audiopro přináší do ČR italskou značku Cabolo. Jedná se o špičku v oblasti automatického přepisu hlasu v reálném čase za využití umělé inteligence. Cabolo v reálném čase nahrává, přepisuje, překládá, titulkuje, indexuje a archivuje audio-video obsah.



Audiopro u nás bude nabízet řešení Cabolo One, Cabolo Multimedia, Cabolo Subtitle i Cabolo Podium:

Cabolo One

Manuálně přepisovat, sdílet a zpětně vyhledávat různé reporty, rozhovory a zápisy bývá časově velmi náročné. Cabolo One dokáže díky technologii umělé inteligence v reálném čase automaticky nahrávat, přepisovat, překládat a archivovat záznamy z nejrůznějších schůzí, představenstev, zastupitelstev, soudních slyšení, univerzitních přednášek a školení. Provoz Cabolo One nevyžaduje připojení k internetu. Vše probíhá offline s ohledem na maximální bezpečnost a ochranu dat a soukromí. Audio záznam a textový přepis jsou synchronizovány.

Cabolo Multimedia

Cabolo Multimedia je konferenční systém, který za účelem automatického přepisu multimédií v jednom zařízení soustředí audio, video a text. Automaticky a v reálném čase nahrává, přepisuje, překládá a titulkuje audio a video.

„Cabolo Multimedia přenáší obrazový záznam z jednání, v reálném čase přepisuje jeho obsah a vytváří titulky. Multimediální soubor (tvořený zvukem a textem) je okamžitě připraven ke čtení. Vše probíhá automaticky. Při prezenčních, hybridních či online schůzkách mohou účastníci klidně hovořit ve své vlastní řeči. Cabolo Multimedia v reálném čase rozpozná více než 30 jazyků a do více než 60 jazyků překládá,“ říká Michal Černý ze společnosti Audiopro, která Cabolo v ČR nově zastupuje.

Cabolo Subtitle

Cabolo Subtitle je profesionální offline řešení pro produkci a streamování videa, které přidává titulky do videa v reálném čase. Jedná se o přenosný systém, který lze integrovat s jakoukoliv kamerou. Titulkuje ve více než 30 jazycích a podporuje systém automatického překladu do více než 60 jazyků.

Cabolo Podium

Cabolo Podium je přenosný, interaktivní řečnický pult, který v sobě soustředí multimédia a AI technologie. Díky AI technologii titulkuje řeč automaticky v původním jazyce projevu. Přehrává audio/video obsah přímo na místě nebo na streamovacích platformách. Cabolo Podium je ideální pro posluchárny, tiskové místnosti, přednáškové sály, konferenční prostory a všude tam, kde je třeba bezprostředně a účinným způsobem prezentovat nějaký obsah. Veškeré titulky jsou ukládány, indexovány a archivovány, pro možnost dalšího vyhledávání a sdílení.


 
  

- PR -

5+1 možností, jak a kde automatizovat procesy pomocí ERP systému

Do úspěšných firem se ERP systémy postupně „vkrádaly“ už od 90. let 20. století. Od té doby se však výrazně posunuly, takže podnikům nabízí úplně nové možnosti.

  

- PR -

Jak si vedou české firmy v kybernetické bezpečnosti

Praktické zkušenosti z oblasti etického hackingu a penetračního testování


Komplexní zabezpečení pod­ni­ko­vé infrastruktury, počínaje výpočetními systémy přes úložná řešení, až po komunikační linky není jednoduchá záležitost. S větší či menší úspěšností se o to snaží každá organizace.