Hlavní obsah

Nejkrásnější chvíle. Český reprezentant Král se dočká prvního potomka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jeho tým nezažívá v německé bundeslize příliš povedené období, to vše však jde teď stranou. Český fotbalový reprezentant Alex Král se totiž může těšit na zcela novou životní etapu. Jeho manželka Markéta na sociálních sítích prozradila, že čekají přírůstek do rodiny.

Foto: Vlastimil Vacek, Sport.cz

Alex Král a Lukáš Masopust oslavují gól

Článek

Union Berlín se v německé lize z výhry naposledy radoval v polovině března, od té doby počítá jen remízy či porážky. V tabulce mu tři kola před koncem patří čtrnáctá pozice s dvoubodovým náskokem na šestnáctou barážovou příčku.

To vše však Alexe Krále asi teď příliš netrápí. Jeho manželka Markéta na sociálních sítích stylově naznačila, že rodina českého reprezentanta se brzy rozroste. „Naše malé tajemství,“ připsala partnerka českého fotbalisty ke své fotce s těhotenským bříškem.

Celá řada blahopřání na sebe pochopitelně nenechala dlouho čekat.

A nejedná se o jedinou dobrou zpráva pro bývalého exslávistu. Král si totiž může dělat oprávněné naděje, že se objeví i v závěrečné nominaci trenéra Ivana Haška pro evropský šampionát, který se koná právě v Německu od 14. června.

Český národní tým se ve skupině utká s Portugalskem, Tureckem a Gruzií.

Související témata:
  Olympiakos - Fiorentina dnes 21 : 00
20240529T21 : 00:00+0200
Olympiakos vs. Fiorentina
Olympiakos vs. Fiorentina
Olympiakos
Fiorentina
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník mistrovství světa v hokeji se konal v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj hostila města Praha a Ostrava. Zlatou medaili získala česká reprezentace. Kompletní výsledky MS v hokeji 2024 najdete zde.