Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V překrásných a zároveň velice krátkých šatičkách se ve čtvrtek večer představila na červeném koberci vedoucím do luxusní restaurace Carbone na Floridě stále půvabná Ivanka Trump. Dcera obchodníka a bývalého amerického prezidenta Donalda Trumpa a původem české podnikatelky Ivany Trump zkrátka ví, jak vypadat na rande skvěle…

Dvaačtyřicetiletá blondýnka totiž do podniku na Miami Beach dorazila ruku v ruce se svým manželem Jaredem Kuschnerem, za nějž je provdaná již od roku 2009. Pár společně vychovává tři děti – dvanáctiletou dceru Arabellu Rose, devítiletého Josepha Fredericka a osmiletého Theodora Jamese.

Manželé si tak dopřáli večer jen pro sebe ve vyhlášeném podniku, kde společně povečeřeli. Na Floridu se rodina přestěhovala poté, co Ivančin otec v lednu 2021 skončil ve funkci amerického prezidenta.

Poslední roky ovšem nejsou pro Ivanku zrovna snadné. Nejen že její otec prochází soudními spory nejenom kvůli nadhodnocování svého majetku a s tím spojenými možnostmi lepších podmínek úvěrů, ale také ohledně platby provedené před osmi lety pornoherečce Stephanii Clifford. V roce 2022 vyšlo najevo, že Jared Kushner měl rakovinu štítné žlázy. V červenci téhož roku zemřela Ivančina maminka Ivana Trump, která podlehla následkům pádu ve svém newyorském bytě.

Další články

Načítám