MS 2024

Momentka z natáčení Zakázaného uvolnění. Moderátor Martin Moravec (vpravo) a jeho hosté (zleva): Jakub Voráček, Libor Bouček a Zdeněk Pohlreich. | foto: Petr Topič, MAFRA

Hvězdy ve studiu iDNES.cz. S turnajem začíná i pořad Zakázané uvolnění

  • 1
O hokeji jinak. Obsáhlý sportovní servis zpravodajského portálu iDNES.cz k mistrovství světa doplní nový pořad Zakázané uvolnění. Hokejový svět představí z neobvyklé perspektivy. „Ve studiu se nám vystřídá jedno hvězdné jméno za druhým a myslím, že se diváci mají na co těšit,“ říká moderátor Martin Moravec.

Před kamerami se tak sejde například početná hokejová rodina někdejšího obránce Lea Gudase, jehož syn Radko bude hrát za reprezentaci v Praze na mistrovství světa a dcera Karolina se provdala za brankáře Michala Neuvirtha. O spojení hokeje a hudby zase promluví operní pěvec Adam Plachetka a zpěvák Michal David.

„Doufám, že se diváci nejen pobaví, ale i uslyší spoustu věcí, které zatím neslyšeli. Každopádně uvidí hosty v několika překvapivých sestavách. To už teď můžeme slíbit,“ dodává Moravec.

Při dnešní premiéře přivítá ve studiu bývalého hráče Jakuba Voráčka, moderátora Libora Boučka a šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha. Úvodní díl i ty další můžete sledovat ve všední dny po dobu šampionátu od 11 hodin.

Nejenže vás tak iDNES.cz zavede do zákulisí vrcholné sportovní akce, díky němu můžete sledovat zápasy živě přímo v hale. Každý den se totiž soutěží o vstupenky, ve hře jsou dokonce i ty na finále. Zapojit se můžete zde.

Na stránkách sportovní rubriky najdete obsáhlý sportovní servis: veškeré aktuální informace, které přehledně shrnuje online reportáž, rozhovory, reportáže, analýzy experta iDNES Premium Jakuba Koreise a samozřejmě program či nominaci.